štvrtok 10. marca 2011

Caddy zatknutý na ihrisku


Toto ešte golf nezažil. Jeden z Caddies, ktorý pracoval na Honda Classic, bol zatknutý priamo na ihrisku, potom, čo sa svojim hráčom dokončil turnajove kolo na PGA Tour.

Americký nováčik tour Hunter Haas prišiel bizarne o caddieho. Nosič jeho bagu David Streza bol zatknutý priamo na ihrisku PGA National v Palm Beach Gardens.

Polícia si prišla pre caddieho v priebehu druhého kola, ale nechala sa uhovoriť usporiadateľovi, aby zasiahla až potom, čo caddie s hráčom dokončí osemnásť jamiek, a to is ohľadom na ďalšie goflisty vo flight a na ihrisku vôbec.

Čo sa stalo?

Haasov caddie mal predtým problémy so zákonom a bol na slobode podmienečne, lenže podmienky trestu porušil, takže musel späť do väzenia. Toľko strohá informácie od polície.

"Môj caddie mal zrejme istý problém, ktorý sa tiahne z minulého roka. Pravdepodobne vedel, že sa o to musia postarať, čo ale neurobil," komentoval neobvyklú situáciu Hunter Haas.

Cez víkend namiesto pôvodného caddieho zaskočil ako náhradník Joey Damiano, ktorý predtým nosil bag Vijaya Singha,

Hunter Haas sa aj napriek nevídaným problémom delil na Honda Classic o 14. miesto s celkovým skóre even par a zarobil 102 600 dolárov. Turnaj vyhral Rory Sabbatini s -9, na 36. mieste skončil Alex Čejka s +5.