utorok 4. novembra 2008

Callaway golf

Callaway Golf

Spoločnosť Callaway golf bola založená jej zakladateľom Ely Callawayom v roku 1980. Odvtedy značka Callaway stále expanduje a to hlavne aj vďaka tomu, že sa stala priekopníkom v používaní moderných a pokrokových technológií vo výrobe golfového vybavenia. Už v roku 1995 patrila firma Callaway Golf medzi najväčších svetových výrobcov golfových palíc. Firma sa časom dostala do sporov s USGA ako aj R&A a to hlavne kvôli jej technológiám na vylepšenie letu loptičiek a odpalov driverov. Filozofiou firmy sa totiž jednoducho stalo podať pomocnú ruku golfistom v ich snahe o zlepšenie ich golfovej hry.

Firma Callaway Golf pokračuje vo svojej tradícii a prináša nové sady a typy golfových palíc pre všetky úrovne golfových hráčov. Séria Hyper X a Hyper X Tour, prináša benefity tak pre hráčov s nízkym HCP ale aj pre hráčov s vysokým handicapom. Hyperbolic Face Technológia zvyšuje efektívnu úderovú plochu palice. Fenomén moderného štvorcového dizajnu pokračuje aj so sériou Big Bertha Fusion FT-i a FT-i Tour.

FT fairway drevá a Hybridy prinášajú dlhšie odpaly zo zeme.

Fusion Technológia - ťažisko sa znížilo čo umožňuje dlší a presnejší let golfovej loptičky.

FT železá zase skombinovali veľké odpúšťanie chýb želiez série Big Bertha s dizajnom tradičných palíc. Tieto FT Callaway železá sú nabité technológiami ako: TruBore, TPU SenSert, Hot Titanium face alebo Tunite Cradle.

Jednoducho povedané, firma Callaway myslí na všetky HCP kategórie golfových hráčov.

Palice značky Callaway za najnižšie ceny


Neváhajte