štvrtok 27. novembra 2008

Black Stork

Golfové ihrisko Black Stork je 27 jamkový rezort nachádzajúci sa vo Veľkej Lomnici v Tatrách.
Rezorts obsahuje jedno 18 jamkové ihrisko s parom 72 a jedno 9 jamkové ihrisko.
Okrem toho tu nájdete cvičné odpalisko, cvičnú par3 akadémiu a golfový trenažér.
Ihrisko ponúka nádherné scenérie s výhľadom na Vysoké Tatry.
Medzi ďalšie služby patrí golfový obchod, zapožičanie golfových palíc, zapožičanie golfového setu, elektrického vozíka alebo si môžete objednať hodinu s profesionálny golfovým trénerom.
Viac informácií www.international.sk

Pri kúpe sady želiez TaylorMade Tour Burner za zvýhodnenú cenu získate ako bonus voucher na 18 jamiek vo Veľkej Lomnici na ihrisku Black Stork v hodnote 2.100,- korún zadarmo. Green fee si môžete zarezervovať do 30.6.2009. Ponuka je limitovaná.

pondelok 17. novembra 2008

Wilson Di9 zostáva v bagu Padraig Harringtona

Padraig Harrington si ponechá železá Wilson Di9 ako súčasť svojej golfovej výzbroje vo svojom bagu po tom ako podpísal nový kontrakt s výrobcom.

Tento Ír, dvojitý major viťaz v roku 2008, predĺžil svoj kontrakt s firmou Wilson Golf.

Golf Monthly priniesol správu, že sa jedná o troj ročný kontrakt, čo znamená, že Harrington bude používať vybavenie ako železá Wilson Di9 na jeho výprave za dosiahnutím ešte lepších výkonov, postupu v rebríčku a samozrejme v tom aby vyhral ďalšie major turnaje.


4-SW (oceľ) - cena: 18900,-

piatok 14. novembra 2008

Ukradli mu driver

Neuveriteľná vec sa prihodila britskému profesionálnemu golfistovi. Ian Poulter pricestoval na turnaj do čínskeho Šanghaja, ale prekvapivo nemohol nastúpiť, pretože mu neznámy zlodej (alebo fanúšik?) ukradol jeho driver!

Ian Poulter nedokázal načas zohnať vhodný iný driver a jeho náhradný driver nestihol doraziť a preto sa radšej rozhodol odstúpiť z turnaja.

Ako sám priznal, radšej nebude hrať než by s iným driverom zahral zle čo by mu v hráčskom rebríčku spôsobilo väčšiu škodu.

32 ročný angličan tak vďaka ukradnutej palici prišiel o dobrú šancu zahrať si na najštedrejšom turnaji ázijskej túry, ktorý je dotovaný sumou 5 miliónov dolárov.

Ian Poulter používa driver Cobra

streda 12. novembra 2008

Výpredaj golf

Pomaly ale isto, aj keď tohto roku neskôr, sa golfová sezóna skončila alebo končí a je čas na rekapituláciu dosiahnutých výsledkov a pokrokov v našej golfovej hre.
Ale toto obdobie a hlavne pred Vianocami je to najlepšie na kúpu nového alebo vylepšenie toho starého golfového vybavenia, prípadne potešiť našich blízkych novými golfovými palicami alebo aspoň wedžkou, prípadne golfovým oblečením pod stromčekom.

Tak vám prinášam tip na super vianočný výpredaj golfoých potrieb so zľavami až do 70%.

ThesportsHQ

Vianočný výpredaj

štvrtok 6. novembra 2008

Golfové zariadenia na Slovensku

Prinášame Vám stručný prehľad golfových zariadení, ihrísk, cvičných lúk a indoor klubov na Slovensku.
Nájdete tu aktuálne funkčné ihriská a kluby, tie vo výstavbe a taktiež zmienku o plánovaných projektov, ktoré sa nakoniec môžu ale ako história ukázala aj nemusia realizovať. O niektorých projektoch možno nevieme tak ich tu nenájdete.

Západné Slovensko: Bratislavský región

Black River Bernolákovo
- dve golfové ihriská. 9 jamkové Park a 18 jamkové majstrovské ihrisko Black River, ktoré svojim ratingom patrí medzi najobtiažnejšie v Európe.

Welten areál v Báči
- 18 jamkový resort s parom 72. Dĺžka ihriska je 5738m. Zahrňuje aj akadémiu s umelým osvetlením.

Golf klub Pegas Lozorno
- tréningová akadémia má 45 odpalísk, 5 čvičných grínov, 3 cvičné bankre a 6 jamiek. Plánujú sa ďalšie 3 jamky aby mohlo byť 9 jamkové ihrisko.

Golf Range and Country Club
- je priamo v Bratislave medzi Devinskou Novou Vsou a Stupavou. Nachádza sa tam cvičná lúka, patovacie a čipovacie gríny. Akadémia má 4 jamky, no budúci rok sa má rozrásť na verejné 9 jamkové ihrisko.

Golf Areál Čierna Voda
- driving range, pating, čiping a 6 jamková golfová akadémia

Golf Jelka
- 25km od BA pri obci Jelka. Cvičná lúka, grín na patovanie a čipovanie

Eurovalley Golf Park
- nový golfový rezort s 27 jamkami rastie medzi obcou Plavecký Štvrtok a Malacky. Prvá 18-ka bude spustená v lete 2009 a všetkých 27 jamiek má byť funkčných už na jeseň 2009. Súčasťou rezortu bude akadémia, driving range a 4 tréningové gríny.

Royal Golf Resort
- pripravuje sa pri Veľkom Bieli

Danubia Park
- v lokalite vodného diela Gabčíkovo v časti Čunovo by malo vyrásť 18 jamkové ihrisko do roku 2014

Hrubá Borša
- zámer postaviť 18 jamiek neďaleko Senca

Západné Slovensko: Záhorie

Gold Golf Resort
- plánovaný na september 2009. Dve 18 jamkové ihriská vo výstavbe pri obci Šajdíkové Humence. Podľa projektu Nicklaus Design.

Skalica
- stavia sa 27 jamkový golf komplex. Mal by mať 18 jamkové majstrovské ihrisko a 9 jamkové verejné. Predpoklad otvorenia - 2010

utorok 4. novembra 2008

Callaway golf

Callaway Golf

Spoločnosť Callaway golf bola založená jej zakladateľom Ely Callawayom v roku 1980. Odvtedy značka Callaway stále expanduje a to hlavne aj vďaka tomu, že sa stala priekopníkom v používaní moderných a pokrokových technológií vo výrobe golfového vybavenia. Už v roku 1995 patrila firma Callaway Golf medzi najväčších svetových výrobcov golfových palíc. Firma sa časom dostala do sporov s USGA ako aj R&A a to hlavne kvôli jej technológiám na vylepšenie letu loptičiek a odpalov driverov. Filozofiou firmy sa totiž jednoducho stalo podať pomocnú ruku golfistom v ich snahe o zlepšenie ich golfovej hry.

Firma Callaway Golf pokračuje vo svojej tradícii a prináša nové sady a typy golfových palíc pre všetky úrovne golfových hráčov. Séria Hyper X a Hyper X Tour, prináša benefity tak pre hráčov s nízkym HCP ale aj pre hráčov s vysokým handicapom. Hyperbolic Face Technológia zvyšuje efektívnu úderovú plochu palice. Fenomén moderného štvorcového dizajnu pokračuje aj so sériou Big Bertha Fusion FT-i a FT-i Tour.

FT fairway drevá a Hybridy prinášajú dlhšie odpaly zo zeme.

Fusion Technológia - ťažisko sa znížilo čo umožňuje dlší a presnejší let golfovej loptičky.

FT železá zase skombinovali veľké odpúšťanie chýb želiez série Big Bertha s dizajnom tradičných palíc. Tieto FT Callaway železá sú nabité technológiami ako: TruBore, TPU SenSert, Hot Titanium face alebo Tunite Cradle.

Jednoducho povedané, firma Callaway myslí na všetky HCP kategórie golfových hráčov.

Palice značky Callaway za najnižšie ceny


Neváhajte